21 Şubat 2015 Cumartesi

Galatasaray'ın Sivasspor planı hazır

Aslan'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Burak Yılmaz, Wesley Sneijder ve kaptan Selçuk'a şut emri verdi

Balıkesirspor galibiyetiyle Süper Lig'de zirve takibini sürdüren Galatasaray'da zorlu Sivasspor deplasmanında da tüm hesaplar üç puan üzerine yapılıyor. Bir hafta boyunca rakibi büyüteç altına alan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, galibiyet planını hazırladı. Havanın soğuk ve yağışlı olması nedeniyle zeminin ağır olacağını dikkate alan genç çalıştırıcı, tıpkı Balıkesirspor karşılaşmasında olduğu gibi uzaktan şutlarla Sivasspor'u mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Bu nedenle Hamzaoğlu, Burak Yılmaz, Wesley Sneijder ve kaptan Selçuk İnan'a “Kaleyi gördüğünüz yerden şut çekin. Ayrıca uzun paslarla sonuca gitmek en mantıklısı” diyerek uyardı.
Dün Sivas'ta yapılan antrenman öncesinde futbolcularıyla bir toplantı yapan Hamza Hamzaoğlu, bu akşam oynanacak karşılaşmanın önemine değindi. Hamzaoğlu, zirvede kıyasıya bir yarışın yaşandığını hatırlatarak, “Sivasspor çok zorlu bir rakip. Son haftalarda aldıkları başarılı sonuçlar ortada. Şampiyonluk yarışında bu virajı kayıpsız dönersek çok önemli bir avantajla İstanbul'a gideriz. Size güveniyorum” diyerek motive etti. Sarı-kırmızılıların hocası, savunma oyuncularının da dikkatini çekerek, “Son haftalarda kalemizde goller görmeye başladık. Riske girmeden oynamalısınız. Kesinlikle kademe hatası istemiyorum. Sivasspor'un forvetleri çok formda” ifadelerini kullandı.


Cimbom 13-3 önde
Galatasaray ile Medicana Sivasspor, Süper Lig'de bu akşam 20. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki rekabette geride kalan 19 maçtan 13'ünü sarı-kırmızılılar, 3'ünü Yiğidolar kazandı, 3 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Galatasaray'ın 38 golüne, Medicana Sivasspor 19 golle cevap verdi.


Aslan'da çifte sevinç
Galatasaray zorlu Sivasspor deplasmanı öncesinde sakatlıktan kurtulan iki oyuncusunun sevincini yaşıyor. Balıkesirspor karşılaşmasında ayak bileği dönen ve özel tedavi uygulanan Felipe Melo ile adale sakatlığı geçen Sabri Sarıoğlu, Sivas'a götürüldü. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun iki oyuncuya da ilk 11'de görev vermesi bekleniyor. Semih Kaya'nın da geçtiğimiz hafta tam kapasite takımla çalışmasına rağmen, kar yağışı ile birlikte tam sahada antrenman yapamayınca Hamzaoğlu tarafından riske edilmeyip İstanbul'da bırakıldı. Sarı-kırmızılılar ayaklarının tozuyla antrenmana çıkarak karşılaşmanın taktiğini çalıştı ve kampa girdi. Bu arada maç saatinde hava sıcaklığı -5 derece olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder