21 Şubat 2015 Cumartesi

FENERBAHÇE, AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Fenerbahçespor Toto Süper Lig’in 21. haftasında, pazartesi günü Akhisar Belediyespor ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağı maçın hazırlıklarına Sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 3 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Daha sonra dar alanda 4 minyatür kalede maç yapan futbolcular yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla çalışmalarını sürdürdüler. Antrenman bireysel çalışmalarla tamamlandı.
Antrenmanın ikinci bölümünde sağ arka üst adelesinde Ağrı hisseden Alper Potuk tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bırakırken, Bekir İrtegün ile Hasan Ali Kaldırım ise takımdan ayrı özel program dahilinde tedavi ve çalışmalarına devam etti.
KUNDURACIOĞLU: "GÖKHAN’IN TEDAVİSİNE BAŞLANILDI"
Dün akşam saatlerinde tesislerde yapılan antrenmanın ikinci bölümünde sol bacağının alt kısmına aldığı darbe sonucu çalışmayı tedbir amaçlı yarıda bırakan Gökhan Gönül’ün sağlıkdurumu ile ilgili kulüp doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu bilgi verdi. Doç. Dr. Kunduracıoğlu, “Oyuncumuzun sabah saatlerinde yapılan tetkiklerinde yumuşak dokularda ezilme ve esneme tespit edildi. Gökhan’ın tedavisine başlandı” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder