21 Şubat 2015 Cumartesi

Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda (GS Sivas)

Galatasaray Spor Toto Süper Lig 21.haftasında Sivasspor'la konuk oluyor. Uzun zaman sonra rakiplerinden önce maç oynayan Galatasaray'da bu akşam hede galibiyet ve zirve yarışında arayı açmamak. Sergen Yalçın ile birlikte çıkışa geçen Sivasspor'da ise amaç bu çıkışı sürdürmek. İşte Galatasaray Sivasspor maçı detayları...

Galatasaray Sergen Yalçın'ın gelişiyle birlikte büyük bir çıkış yakalayan Sivasspor'a konuk oluyor. Sarı kırmızılılar, Süper Lig'de 21. hafta mücadelesinde Sergen Yalçan yönetimindeki Sivasspor'un konuğu olacak.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Medicana Sivasspor ile karşılaşacak. Sivas 4 Eylül’deki karşılaşma, 21 Şubat 2015 Cumartesi günü, saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak.
Zirve yarışında 47 puanla lider Beşiktaş ve 46 puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe'nin arkasında 45 puanla üçüncü durumda bulunan sarı-kırmızlılar, zorlu Sivas deplasmanından kayıpsız dönebilmeyi hedefliyor. Teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın'ın gelmesinin ardından çıkışa geçen ve ligdeki son 3 maçını kazanmayı başaran Medicana Sivasspor ise, lig sıralamasında 23 puanla 10. durumda bulunuyor. Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.
MAÇ DETAYLARI
Maç : Galatasaray Sivasspor
Tarih ve Saat : 21 Ocak Cumartesi Saat : 19.00
Stad : Sivas 4 Eylül Stadı
Hakem : Hüseyin Göçek
Yayın : Lig Tv
MUHTEMEL 11'LER
Medicana Sivasspor : Korcan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Ziya, Mehdi, Adem, Kadir, İbrahim Akın, Aatıf, Batuhan
Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Selçuk, Melo, Emre Çolak, Sneijder, Yasin, Burak
GÖZLER BU İKİLİDE!
Sivasspor deplasmanı öncesi Aslan'da skora en fazla katkı yapan isimler Burak Yılmaz ve Wesley Sneijder, yine takımın gol yükünü çekecek. Burak'ın 18 lig maçında 12 golü 2 asisti, Sneijder'in 19 lig maçında 5 gol 2 asisti var
Galatasaray’ın kritik Sivasspor deplesmanında en önemli iki kozu, yine Burak Yılmaz ve Wesley Sneijder olacak. Bu iki futbolcu, bu sezon Sarı-Kırmızılı ekipte skora en çok katkı yapan isimlerin başında geliyor.
4 Eylül Stadı’nda da gol yükünü çekecek olan iki futbolcudan Burak’ın, 18 lig maçında 12 golü, 2 de asisti var. Tecrübeli futbolcunun asıl hedefi ise 4. yıldızla birlikte krallık tacını da takmak...
Sneijder ise 19 lig maçında 5 gol 2 asistle oynadı. Yıldız futbolcunun son haftalardaki çıkışı göz kamaştırıyor. Hamza hoca da hücum planlarını bu iki yıldız üzerine kuruyor. Üçüncü bölgede topu Wesley ve Burak’la buluşturmak isteyen Hamzaoğlu, Sivas’ta yapılan son taktik provada bu yönde çalışmalar düzenledi.
Kanatlarda görev yapacak olan Yasin Öztekin ile Bruma’nın da skora katkı yapmasını isteyen Hamza hoca, beklerinden sürekli hücuma destek vermelerini bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder